KAUPPAKESKUSMAINONTAA JA ÄÄNIMAAILMOJA YLI 25 VUODEN KOKEMUKSELLA

Mall Voice Oy:n historia alkoi Lippulaivasta vuonna 1993. Varsinainen yritys perustettiin vuonna 1995 nimellä JPC Studiot Oy.

Alkuvuosina kauppakeskusmainontaa operoitiin C-kaseteilla, jotka ensin äänitettiin ja sen jälkeen kipitettiin jalkavoimin kuhunkin kohteeseen. Nykyään kauppakeskusten äänimaailmoja ohjataan keskitetysti kehittämällämme TSOB – The Sound Of Business -järjestelmällä automaattisesti verkossa. Mall Voice on alalla edelläkävijä ja uranuurtaja.

UUDEKSI NIMEKSI MALL VOICE

Vuonna 2016 yrityksen nimi vaihdettiin Mall Voice Oy:ksi. Yritys ja sen studio toimivat Kauppakeskus Kampin välittömässä yhteydessä. Mall Voicen henkilöstö koostuu äänituotannon, kauppakeskustoiminnan, myynnin ja markkinoinnin ammattilaisista. Teemme läheistä yhteistyötä Suomen parhaiden spiikkereiden kanssa.

Tällä hetkellä Mall Voicella on Suomessa lähes tuhat mainostaja-asiakasta yli 70 kauppakeskuksessa. Koko maan kattava kauppakeskusverkostomme on entistä houkuttelevampi mainoskanava myös valtakunnallisille ja alueellisille mediamainostajille.