marraskuu 2021

Ääni ja kuva loivat 007-Sound&Motion kampanjatoteutukselle huikean huomioarvon

Uusimman James Bond -elokuvan lanseerauksessa käytettiin innovatiivista kampanjaratkaisua, jossa ääni vahvisti liikkuvan kuvan huomioarvoa. Kampanjan tavoitteena oli luoda vaikuttava kampanjatoteutus, joka herättää huomion ja tavoittaa elokuvasta kiinnostuneet katsojat. Kampanjatoteutus tehtiin yhteistyössä Clear Channel Suomi Oy:n kanssa.

Kauppakeskukset ovat oiva mediaympäristö tämän tyyppisille kampanjatoteutuksille ja se huomattiin myös kampanjan huomioarvomittauksessa. IROResearchin toteuttamassa hallitestissä (1.-2.10.2021) spontaanisti James Bond –elokuvan mainontaa kauppakeskuksissa muisti kuulleensa ja/tai nähneensä jopa 19% kaikista haastatelluista (N=407) ja heistä 81 % muisti kyseessä olleen juuri Bond-elokuvan mainoksen. Keskuksissa, joissa on elokuvateatteri 33% muisti mainoksen autetusti.

”Tutkimus osoittaa, että ääntä voi käyttää monilla tavoilla kauppakeskusmainonnan ratkaisuissa tuomaan visuaalisten mainosten viesteille extra-läpimenovoimaa. Mielelläni kerron kampanjan toteutuksesta ja tutkimustuloksista lisää.” kertoo iloisena Mall Voicen toimitusjohtaja Olli Gestranius.