Caset

case study
BIOFARM: MIAU! AOOH!! ÄÄNIMAINOKSET LISÄSIVÄT kesäAIKA kampanjamyyntiä 38%!

Biofarm Oy hyödynsi Effipron ja Lemmikin kesäAIKA -kampanjan markkinoinnissaan Mall Voicen äänimainontaa kevään 2022 aikana. Audio Out Of Home -kampanjan tavoitteena oli lisätä brändin tunnettuutta ja hoitotuotteiden myyntiä sekä herättää lemmikinomistajien huomio, että heidän ihanat pörröiset lemmikkinsä tarvitsevat lomalla omia kesäAIKA-hoitotuotteita.

”Kokemustemme mukaan AOOH-mainonta on oikein toimiva kanava osana markkinointimixiämme ja se on toiminut tarkoituksenmukaisesti. Apteekeilla on hienoja esillepanoja, joita äänimainonta tuo hienosti huomatuksi. Lemmikinomistajien on helppo löytää tuotteet, kun äänimainos on kuulunut. Äänimainokset ovat lisänneet kesäAIKA kampanjamyyntiä 38%. Tulemme jatkossakin käyttämään äänimainontaa markkinoinnissamme.” kertoo markkinointipäällikkö Minna Hakanen Biofarm Oy:stä

Hauskan Lemmikin kesäAIKA -kampanjan äänimainoksen voit kuunnella alta:

Biofarm – Lemmikkien hyvinvoinnin uusi KesäAIKA.

Valtakunnallinen AOOH-kampanja pyöri mm. viikolla 24 yhteensä 44 kauppakeskuksessa, joissa on apteekki. Kampanjan bruttotavoittavuus 4,4 miljoonaa kävijää.

case study
K-Citymarket Willa: Piristävän erilainen äänimainoskampanja, kauppiaalle helppo tapa elävöittää markkinointia

Kauppakeskus Willan K-Citymarket, Mall Voice ja Makevoice toteuttivat pirteän värikkään mainoskampanjoiden kokonaisuuden kevään 2022 aikana. Makevoicen tuottamilla tarinallisilla sisällöillä luotiin keskuksen teemaviikoille iloista tunnelmaa äänimainonnan ja digiscreenin mainoksen avulla. Kampanjoiden tavoitteena oli elävöittää K-Citymarketin markkinointia ja tavoittaa lapsiperheet sekä luoda teemaviikoille iloisen värikästä tunnelmaa.

Kauppiaan lyhyen briiffin pohjalta suunniteltiin ja käsikirjoitettiin tarinalliset, hetkessä elävät mainossisällöt. Käsikirjoitukset spiikattiin värikkäiksi tapahtumaspoteiksi, jotka ajastettiin soimaan päiväkohtaisesti kampanjatarjouksien ajankohdan mukaan.

Tämä piristävän erilainen kampanja on kauppiaalle helppo ja nopea tapa elävöittää markkinointiaan. ”Äänimainonta erottuu selkeästi muista mainoksista ja tuo positiivista fiilistä. Pidin erityisesti siitä, että mainoksissa kuuluivat koko perheen äänet. Kampanjat ovat osuneet sekä vaikuttaneet hienosti kohderyhmäämme. Mainosten tekeminen Markon kanssa on sujunut näppärästi, homma on helppoa ja nopeaa. Tulemme jatkossakin käyttämään äänimainontaa osana markkinointiamme.” kertoo positiivisesta kampanjakokemuksesta innostunut kauppias Asko Kuusisalo.

Tästä voit kuunnella hauskan

Äitienpäivä-spotin ja

Koulujen päättäjäiset ja RockFest -spotin.

Asiakas: K-Citymarket Willa
Tuottaja: Makevoice
Kanava: Mall Voice

Kuvassa: K-Citymarketin kauppias Asko Kuusisalo ja äänimainoksen lapset Tiana ja Leo Tähtikumpu

case study
HOK-Elanto – tavoittavuutta rekrykampanjalle kauppakeskusäänimainonnalla

Mall Voice ja HOK-Elanto toteuttivat yhteistyössä kesärekrykampanjan 7.2-6.3.2022. Kauppakeskusäänimainonta oli ensimmäistä kertaa mukana rekry-kampanjoinnissa ja tarkoituksena oli tavoittaa kauppakeskuksissa viihtyvät nuoret asiakkaat.

Rekrykampanja oli ensisijaisesti suunnattu kesätöitä etsiville nuorille. Kampanja toteutettiin kahdeksassa kauppakeskuksessa ja rekrykampanjan bruttotavoittavuus oli kampanjan aikana noin 6,4 miljoonaa kuulijaa.

”Kokemuksemme kauppakeskusäänimainonnalla toteutetusta rekrykampanjasta oli positiivinen ja palveli meitä hyvin, sillä mietimme jatkuvasti erilaisia tapoja tavoittaa rekrytoinnin kohderyhmiä. Äänimainos tavoitti hyvin kohderyhmän ja toi kampanjallemme toivottua hakijat yllättävää tavoittavuutta. Äänimainonnan hyödyntäminen nousi esiin ideana henkilöstömme joukosta ja lähdimme ennakkoluulottomasti kokeilemaan sitä. Tulemme jatkossakin hyödyntämään äänimainontaa rekrymarkkinoinnissa.” kertoo HOK-Elannon HR-asiantuntija Jukka-Pekka Kantala.

case study
S-Market VEGE: Korkea huomioarvo mainoskampanjalle Sound&Motion -toteutuksella

Synkronoitu ääni ja liikkuva kuva luovat erinomaisen kombinaation markkinointiin. Mall Voicen ja Clear Channelin yhteistyössä toteuttamassa kauppakeskusten äänimaailman ja digitaalisten mainosnäyttöjen liikkuvan kuvan yhdistävässä mainoskampanjassa saatiin S-Marketin Vege-kampanjan mainokselle korkea huomioarvo ja viestille vaikuttavuutta. Mainoskampanja pyöri kauppakeskuksissa 21.-27.3.2022.

Sound&Motion -ratkaisulla toteutettu Vege-kampanjan mainos tutkitusti tavoitti asiakkaan todella hyvin ja mainoksen ääni kuultiin kattavasti. Autettuna 29% kaikista vastaajista muisti kuulleensa mainoksen ja 32 % kaikista vastaajista muisti autettuna kuulleensa tai nähneensä mainoksen. Erityisen hyvin mainos jäi mieleen alle 35-vuotiaille vastaajille (46 %).

Tutkimustulokset  osoittavat Vege-kampanjan mainoksen lisänneen kiinnostusta tuotteelle. Mainoksen muistaneista puolet piti siitä ja se koettiin hyvin selkeäksi (91%). Reilu kolmannes mainontaa muistaneista kertoi mainonnan lisänneen kiinnostusta kasvipohjaisia tai vegaanisia tuotteita kohtaan.

Tutkimus (N=278) tehtiin 25.-26.3.2022 välisenä aikana ja se toteutettiin IROResearchin toimesta.

Kerromme mielellämme lisää Sound&Motion-ratkaisusta ja tutkimustuloksista.

Lisätietoja:

Olli Gestranius, Toimitusjohtaja, Mall Voice Oy
+358 40 750 6873
olli.gestranius@mallvoice.com

case study
Vaikuttava ja huomiota herättävä uutuustuotteen lanseerauskampanja

L’Oréalin Maybelline New York -lanseerauskampanja on upea esimerkki Mall Voicen ja Clear Channel Finlandin yhteistyössä toteuttamasta innovatiivisesta Sound&Motion-kampanjasta, jolla saadaan kampanjaviestille näyttävyyttä ja laadukasta huomioarvoa kuvan ja äänen yhteisvaikutuksella.

L’Oréal Maybelline New Yorkin lanseerauskampanjan mainos pyöri helmikuussa viikon ajan ja siinä yhdistettiin digital -verkoston liikkuvan kuvan ja kauppakeskuksien äänimaailman vaikuttavuus ja huomioarvo. Uniikin ulkomainoskampanjan toteutus kuului ja näkyi mediapinnoissa kaksi kertaa tunnissa 20 sekunnin ajan. Samasta mainoksesta tehtiin myös 10 sekunnin mainostoteutus, joka pyöri rotaatiossa ilman ääntä.

Tämä uniikki ulkomainosratkaisu nostattaa brändin ja tuotteen näkyvyyttä ja tunnettuutta. Liikkuva kuva ja ääni auttavat kiinnittämään huomion ja mainostaminen ostoympäristössä tavoittaa kuluttajat ostopäätöksenteon kannalta merkityksellisimmällä hetkellä.

case study
Ääni ja kuva loivat 007-Sound&Motion kampanjatoteutukselle huikean huomioarvon

Uusimman James Bond -elokuvan lanseerauksessa käytettiin innovatiivista kampanjaratkaisua, jossa ääni vahvisti liikkuvan kuvan huomioarvoa. Kampanjan tavoitteena oli luoda vaikuttava kampanjatoteutus, joka herättää huomion ja tavoittaa elokuvasta kiinnostuneet katsojat. Kampanjatoteutus tehtiin yhteistyössä Clear Channel Suomi Oy:n kanssa.

Kauppakeskukset ovat oiva mediaympäristö tämän tyyppisille kampanjatoteutuksille ja se huomattiin myös kampanjan huomioarvomittauksessa. IROResearchin toteuttamassa hallitestissä (1.-2.10.2021) spontaanisti James Bond –elokuvan mainontaa kauppakeskuksissa muisti kuulleensa ja/tai nähneensä jopa 19% kaikista haastatelluista (N=407) ja heistä 81 % muisti kyseessä olleen juuri Bond-elokuvan mainoksen. Keskuksissa, joissa on elokuvateatteri 33% muisti mainoksen autetusti.

”Tutkimus osoittaa, että ääntä voi käyttää monilla tavoilla kauppakeskusmainonnan ratkaisuissa tuomaan visuaalisten mainosten viesteille extra-läpimenovoimaa. Mielelläni kerron kampanjan toteutuksesta ja tutkimustuloksista lisää.” kertoo iloisena Mall Voicen toimitusjohtaja Olli Gestranius.

case study
Kauppakeskus Komppi – Etäjuontopaketilla markkinahumua synttäreihin

Mall Voice ja kauppakeskus Komppi toteuttivat etäjuonnolla toteutetun 8-vuotis-syntymäpäivätapahtuman 18.3.-19.3.2022. Etäjuontopaketilla luotiin syntymäpäivätapahtumaan iloista ja aktiivista markkinahumutunnelmaa.

Spiikkerimme Marko Tähtikumpu suunnitteli ja käsikirjoitti toimitetun materiaalin pohjalta tapahtumajuontojen sisällöt. Käsikirjoitukset spiikattiin studiossamme livejuonnoilta kuulostaviksi tapahtumaspoteiksi. Spotit ajastettiin soimaan päiväkohtaisesti sisällön ja kampanjatarjouksien ajankohdan mukaan.

Etäjuontopaketti on helppo ja kustannustehokas tapa elävöittää sekä pientä että suurta tapahtumaa. Keskuksen liikkeet antoivat tapahtumasta positiivista palautetta: ”Mall Voicen huippujen käytäväkuulutusten johdosta tuotemyynti nousi tapahtuman aikana.” Komppikuvasto ja kuulutukset purivat hienosti, käsiparit eivät tuntuneet riittävän kaikkeen toimintaan ja säpinään liikkeessä, paljon asiakkaita, mahtava tunnelma!”

”Toimijat korostivat, että kuulutukset olivat selkeämmät ja toistot tehosivat paremmin kuin livekuulutukset. Jatkossakin tulemme varmasti käyttämään tätä formaattia.” kertoo kauppakeskus Kompin yhteyspäällikkö Sirpa Salkoaho.

case study
Hauska, sydämellinen ja erilainen äänimainoskampanja

Mall Voice ja kauppakeskus Karisma toteuttivat yhteistyössä uudenlaisen ystävänpäiväkampanjan 12.-14.2.2022. Ystävänpäiväkampanja oli suunnattu Karisman asiakkaille ja erityisesti some-tilin seuraajille. Kampanjaan osallistuminen toteutettiin Karisman some-kanavissa, Facebookissa ja Instagramissa, joiden kautta asiakkaat lähettivät ystävänpäiväterveisen Karismalle ja osallistuivat samalla kahvilalahjakortin arvontaan. Tekstit spiikattiin Mall Voicella ja spotit kuuluivat kauppakeskuksessa 12.-14.2.

”Tämä oli hauska, sydämellinen ja erilainen äänimainoskampanja. Spiikit toivat ystävänpäivätempaukseen inhimillisyyttä ja tunnelmaa. Yllätyin, kuinka ihania ja henkilökohtaisia viestejä ihmiset lähettivät läheisilleen! Oli ihana kuulla kauniita tekstejä ystävyydestä ja ystävistä. Uskon, että toteutamme tämän ensi vuonna uudelleen.” kertoo kauppakeskus Karisman markkinointikoordinaattori Maria Lång.

case study
ÄÄNIMAINONTA TUNNETTUUTTA LISÄÄMÄSSÄ

Synlab aloitti äänimainosyhteistyön Mall Voicen kanssa uuden toimipaikkansa avaamisen yhteydessä Ainoassa keväällä 2021. Tavoitteena oli saavuttaa tunnettuutta sekä uudelle toimipaikalle että SYNLABin palveluille.

Äänimainonta on ollut kokemusten mukaan oikein toimiva markkinointikanava. Äänimainokset ovat herättäneet kiinnostusta ja johdattaneet ihmisiä Synlabin uuteen toimipaikkaan.

”Äänimainonta Tapiolan Ainoassa on toiminut tarkoituksenmukaisesti. Olemme äänimainonnalla lisänneet tietoisuutta palveluistamme kauppakeskuksen asiakkaiden parissa. Henkilökuntamme on myös kertonut ihmisten puhuvan SYNLABista äänimainontaa kuultuaan. Yhteistyö Mall Voicen kanssa on lisäksi ollut erittäin sujuvaa ja kustannustehokasta.”

Saana Mannerhovi, Markkinointijohtaja

case study
Kauppakeskusäänimainonta uuden yrittäjän toimintaa vauhdittamassa

”Vuokravaltti Oy aloitti Mall Voice -yhteistyön lähes heti yrityksen perustamisen yhteydessä. Äänimainonnasta kehittyi nopeasti Vuokravaltin päämarkkinointikanava, yhteydenottoja tuli odotettua enemmän ja monet asiakkaat mainitsivat kuulleensa mainoksen kauppakeskuksissa.

Tavoitteenamme oli heti alkuun kokeilla normista poikkeavaa markkinointistrategiaa. Kauppakeskusäänimainontakampanjamme toteutettiin marras-joulukuussa 2020 ja sen bruttotavoittavuus oli noin 15 miljoonaa kävijää 14 pääkaupunkiseudun kauppakeskuksessa. Koemme, että kauppakeskusmainonta on kustannustehokas ratkaisu, jolla tavoitetaan suuri yleisö eri puolilta pääkaupunkiseutua.

Tulemme jatkossakin hyödyntämään yhteistyötä Mall Voicen kanssa, suosittelemme äänimainonnan kokeilua uusille ja aloittaville yrityksille.”

Vuokravaltti Oy:n perustaja
Samuli Partanen

Voit tutustua Vuokravalttiin heidän sivuillaan: https://www.vuokravaltti.fi/

case study
MUSTI JA MIRRI

ÄÄNESSÄ YMPÄRI VUODEN

Kampanja-aika: 12 x 12 pv vuodessa
Arvioitu bruttokontaktimäärä: 68 040 000
Kauppakeskukset: 21 kpl

”Olemme toteuttaneet jo toista vuotta systemaattisesti äänimainontaa kauppakeskuksissa, joista löytyy Musti ja Mirri myymälä. Äänimainonta on erittäin kustannustehokas tapa aktivoida lemmikkien omistajat keskuksissa joissa Musti ja Mirri palvelee heitä.

Kauppakeskusmainonnalla on meidän mediavalikossamme merkittävä rooli muistuttaa ja ohjata kuluttajat tutustumaan sekä hankkimaan kampanjatuotteitamme. Kustannustehokkuuden takia olemme hyödyntäneet äänimainontaa joka kuukausi koko vuoden 2020 huolimatta vallitsevasta poikkeustilanteesta.

Olemme erittäin tyytyväisiä siitä kuinka helppoa ja tehokasta äänimainonnan tekeminen on ja tulemme jatkossakin hyödyntämään Mall Voicen ”avaimet käteen” palvelua.”

Niina Karhu, markkinointipäällikkö Musti ja Mirri Oy

case study
JENNIFER SHOES OY

TUNNETTUUTTA KAUPPAKESKUSMAINONNALLA

Jennifer Shoes Oy aloitti äänimainosyhteistyön Mall Voicen kanssa uusien myymälöiden avaamisen yhteydessä sekä Triplassa että Ainoassa lokakuussa 2019.

Tavoitteenamme oli saavuttaa tunnettuutta uusille myymälöillemme sekä laadukkaille, tilaville työ- ja vapaa-ajankengillemme.

Tavoitteet saavutettiin ja asiakkaidemme kommenteista päätellen
äänimainokset ovat herättäneet kiinnostusta ja johdattaneet juuri oikean kohderyhmän asiakkaat myymälöihimme. Jatkamme varmasti äänimainosyhteistyötä Mall Voicen kanssa myös tulevaisuudessakin.

Katri Kaljunen, yrittäjä

case study
MARTIN´S

25 VUOTTA YHTEISTYÖTÄ

Yrityksemme on ollut mukana äänimainonnassa aktiivisesti vuodesta 1994 lähtien ensin Myyrmannissa ja sitten kauppakeskus Isossa Omenassa ja Sellossa. Äänimainonta on ollut ja on edelleen hyvin toimiva mainoskanava.

Mall Voice on kehittänyt ja laajentanut äänimainostoimintaa uusiin kohteisiin sekä toiminut joustavasti asiakkaan toivomukset huomioon ottaen kaikkien 25 vuoden ajan.

Martti Niittymaa,
Martin´s

case study
KARISMA

VIIHTYISÄMPI KAUPPAKESKUSKOKEMUS MUSIIKKIPROFIILIUUDISTUKSEN VOIMIN

Mall Voice toteutti Karismalle kohderyhmäkohtaisen taustamusiikin profiloinnin kevään 2019 aikana. ”Arkisin klo 10-14 musiikki suunnataan äideille ja lapsille. Yleisissä tiloissa soi tuolloin äideille kohdistettu musiikkiprofiili, johon on yhdistetty lastenmusiikkia, unohtamatta kuitenkaan muiden asiakkaiden viihtyvyyttä. Viikonlopulle on suunniteltu oma kohderyhmäkohtainen profiilinsa”, kertoo Petteri Rantanen Mall Voicelta. ”On ollut mukava huomata, että juuri oikea kohderyhmä eli perheen pienimmät lapset huomaavat musiikin muutokset. Kun musiikki vaihtuu lapsille tuttuihin rytmeihin, polvet notkuvat ja vaippapeput heiluvat. Silloin musiikki on tehnyt tehtävänsä eli se on luomassa lisäelämystä asiointiin.

Mari Rönkä,
Kauppakeskusjohtaja, Karisma

case study
STADIUM

AKTIVOINTI JA MUISTUTTAMINEN LÄHELLÄ OSTOPAIKKAA

Äänimainoskampanja ajoitettiin varmistamaan joulumyyntiä ja sen tavoitteena oli aktivoida sekä palauttaa mieliin mainontaa, jota oli myös muissa medioissa.

“Tuomalla kampanjat äänimainonnalla kauppakeskuksiin, palautimme kuluttajille mieliin kampanjatuotteemme. Kauppakeskusmainonta koettiin todella kustannustehokkaaksi tavaksi huolehtia kuluttajien aktivoimisesta lähellä ostopaikkaa.

Jaakko Soini,
Maajohtaja,
Stadium

case study
RELATABS

+20 % MYYNNIN KASVU

”Kauppakeskusmainonta on tärkeässä osassa mediakarttaamme. Kaikkien kauppakeskusten kuuluvuuden lisäksi tehostamme sesonkien ja kampanjoiden mukaan kuuluvuutta kauppakeskuksissa, joissa on apteekki.

Kauppakeskusapteekeista saamamme palautteen mukaan äänimainonta kasvattaa selkeästi myyntiä. RelaTabs maitohappobakteerin loppuvuoden äänikampanjan aikana RelaTabsien myynti kasvoi +20%. Tulemme jatkossakin käyttämään aktiivisesti ostoskeskusäänimaailmaa osana mainoskampanjoitamme – tällä tavoitamme asiakkaan ostoaikeen ja -päätöksen hetkellä.”

Minna Hakanen,
Brand Manager,
Verman Oy

Äänimainonta
case study
DOCENDO & SUOMALAINEN KIRJAKAUPPA

3 X MYYNNIN KASVU

Kirjakustantaja Docendo julkaisi kirjan “Yksi rykmentti, sata tarinaa” yhteistyössä Suomalaisen Kirjakaupan kanssa.

Kampanjan tavoite oli lisätä kirjan myyntiä ja tulokset ylittivät odotukset.

“Kampanja toimi erittäin hyvin! Kirjan myynti kolminkertaistui kampanjan aikana verrattuna edellisen kuukauden vastaavaan ajanjaksoon.”

Eira Sillanpää,
Marketing Coordinator,
Suomalainen Kirjakauppa

Äänimainonta
case study
Kiilto

KiiltoClean – äänimainontakampanja 26 kauppakeskuksessa Suomessa.

Tavoitteena oli saada asiakasvirtaa ja konversiota Keskon tukkumyyjille, jotka ovat kauppakeskuksissa.

Kauppakeskusmainontakampanja oli toteutettu käyttämättä mitään muuta mediaa samanaikaisesti.

Bruttokontaktit 14 736 345 kuluttajaa kolmen viikon jaksolla kahdella spotilla.

Tulokset: Kiilto Clean tuotteiden 21% myynnin kasvu verrattuna vastaavaan ajankohtaan vuonna 2016.

Äänimainonta
case study
VEIKKAUS

”Pitkän aikavälin äänimainospakettimme ovat erinomainen tapa ohjata viikoittaisia kampanjoitamme eri pelituotteille sekä viestiä brändiarvoistamme mukaan lukien vastuullinen pelaaminen. Koska jälleenmyyjämme sijaitsevat useimmissa ostoskeskuksissa, tavoitamme kustannustehokkaasti miljoonia kuluttajia lähellä ostopisteitä.

Suvituuli Tuukkanen,
Brand Director

Äänimainonta
case study
Burger King

”Ostamme äänimainonnan keskitetysti kauppakeskuksissa oleville liikkeillemme saadaksemme osamme pikaruokaa ostavista viikoittaisista asiakkaista. Vaikka ostamme keskitetysti, Mall Voicen avulla voimme olla hyperpaikallisia, koska voimme määritellä mainoksen erikseen jokaiselle kauppakeskukselle.”

Anna Koskinen,
Brand manager

Äänimainonta
case study
Polarn O. Pyret

Keväällä 2018 toteutetussa kauppakeskuksen äänimainoskampanjan tutkimuksessa 68% vastaajista piti äänimainoksia helposti ymmärrettävinä . Mainoksen muistaneista 43% aikoi tai oli käynyt liikkeessä ja ostanut tuotteen sieltä.

”Saamme myymälöistämme jatkuvasti positiivista palautetta, että brändimme kuuluu ja näkyy kauppakeskuksessa äänimainonnan ansiosta. Useita asiakkaita on tullut äänimainoksen houkuttelemana myymäläämme ja kommentoinut tulleensa sen perusteella. Äänimainonta on stressitön markkinointikeino, joka ei kuormita kuluttajaa nykypäivän valtaisan kuvavirran tapaan.”

Nina Kivisilta
Marketing and E-com Manager

Äänimainonta
case study
Subway

”Käytän Mall Voicen äänimainoksia ilmoittaakseni viikoittaiset kampanjamme lähellä myymäläämme. Kauppakeskusmainonnan käyttämisen myös asiakasvirta on noussut 5-10 prosenttia viikossa verrattuna aikaisempaan. Näyttää vahvasti, että mainokset ovat mukava tapa tuoda voileipäni nälkäisten kauppakeskusasiakkaiden mieleen.”

Jarmo Saloranta,
Francisee

Kauppakeskus
case study
CITYCON

”Me CITYCONissa otimme käyttöön Mall Voicen kokonaisratkaisun äänimainoksille ja taustamusiikille yhdeksän vuotta sitten. Tavoitteenamme oli tarjota vuokralaisillemme lisäarvoa ja mediakanava, joka auttaa heitä ohjaamaan kauppakeskuksen asiakasvirtaa ja ostoaikeita.

Suurin osa vuokralaisistamme käyttää kauppakeskusmainontaa säännöllisesti, koska he ovat saaneet tuntuvia tuloksia lisääntyneiden tulojen suhteen. Kauppakeskuksen äänimaailmaratkaisu on merkittävästi lisännyt yleistä liikevaihdon kasvua kauppakeskuksissamme.”

Mari Laaksonen,
Commercial Director