toukokuu 2022

S-Market VEGE: Korkea huomioarvo mainoskampanjalle Sound&Motion -toteutuksella

Synkronoitu ääni ja liikkuva kuva luovat erinomaisen kombinaation markkinointiin. Mall Voicen ja Clear Channelin yhteistyössä toteuttamassa kauppakeskusten äänimaailman ja digitaalisten mainosnäyttöjen liikkuvan kuvan yhdistävässä mainoskampanjassa saatiin S-Marketin Vege-kampanjan mainokselle korkea huomioarvo ja viestille vaikuttavuutta. Mainoskampanja pyöri kauppakeskuksissa 21.-27.3.2022.

Sound&Motion -ratkaisulla toteutettu Vege-kampanjan mainos tutkitusti tavoitti asiakkaan todella hyvin ja mainoksen ääni kuultiin kattavasti. Autettuna 29% kaikista vastaajista muisti kuulleensa mainoksen ja 32 % kaikista vastaajista muisti autettuna kuulleensa tai nähneensä mainoksen. Erityisen hyvin mainos jäi mieleen alle 35-vuotiaille vastaajille (46 %).

Tutkimustulokset  osoittavat Vege-kampanjan mainoksen lisänneen kiinnostusta tuotteelle. Mainoksen muistaneista puolet piti siitä ja se koettiin hyvin selkeäksi (91%). Reilu kolmannes mainontaa muistaneista kertoi mainonnan lisänneen kiinnostusta kasvipohjaisia tai vegaanisia tuotteita kohtaan.

Tutkimus (N=278) tehtiin 25.-26.3.2022 välisenä aikana ja se toteutettiin IROResearchin toimesta.

Kerromme mielellämme lisää Sound&Motion-ratkaisusta ja tutkimustuloksista.

Lisätietoja:

Olli Gestranius, Toimitusjohtaja, Mall Voice Oy
+358 40 750 6873
olli.gestranius@mallvoice.com