kesäkuu 2022

K-Citymarket Willa: Piristävän erilainen äänimainoskampanja, kauppiaalle helppo tapa elävöittää markkinointia

Kauppakeskus Willan K-Citymarket, Mall Voice ja Makevoice toteuttivat pirteän värikkään mainoskampanjoiden kokonaisuuden kevään 2022 aikana. Makevoicen tuottamilla tarinallisilla sisällöillä luotiin keskuksen teemaviikoille iloista tunnelmaa äänimainonnan ja digiscreenin mainoksen avulla. Kampanjoiden tavoitteena oli elävöittää K-Citymarketin markkinointia ja tavoittaa lapsiperheet sekä luoda teemaviikoille iloisen värikästä tunnelmaa.

Kauppiaan lyhyen briiffin pohjalta suunniteltiin ja käsikirjoitettiin tarinalliset, hetkessä elävät mainossisällöt. Käsikirjoitukset spiikattiin värikkäiksi tapahtumaspoteiksi, jotka ajastettiin soimaan päiväkohtaisesti kampanjatarjouksien ajankohdan mukaan.

Tämä piristävän erilainen kampanja on kauppiaalle helppo ja nopea tapa elävöittää markkinointiaan. ”Äänimainonta erottuu selkeästi muista mainoksista ja tuo positiivista fiilistä. Pidin erityisesti siitä, että mainoksissa kuuluivat koko perheen äänet. Kampanjat ovat osuneet sekä vaikuttaneet hienosti kohderyhmäämme. Mainosten tekeminen Markon kanssa on sujunut näppärästi, homma on helppoa ja nopeaa. Tulemme jatkossakin käyttämään äänimainontaa osana markkinointiamme.” kertoo positiivisesta kampanjakokemuksesta innostunut kauppias Asko Kuusisalo.

Tästä voit kuunnella hauskan

Äitienpäivä-spotin ja

Koulujen päättäjäiset ja RockFest -spotin.

Asiakas: K-Citymarket Willa
Tuottaja: Makevoice
Kanava: Mall Voice

Kuvassa: K-Citymarketin kauppias Asko Kuusisalo ja äänimainoksen lapset Tiana ja Leo Tähtikumpu