Asiakaskokemuksia

case study
ÄÄNIMAINONTA TUNNETTUUTTA LISÄÄMÄSSÄ

Synlab aloitti äänimainosyhteistyön Mall Voicen kanssa uuden toimipaikkansa avaamisen yhteydessä Ainoassa keväällä 2021. Tavoitteena oli saavuttaa tunnettuutta sekä uudelle toimipaikalle että SYNLABin palveluille.

Äänimainonta on ollut kokemusten mukaan oikein toimiva markkinointikanava. Äänimainokset ovat herättäneet kiinnostusta ja johdattaneet ihmisiä Synlabin uuteen toimipaikkaan.

”Äänimainonta Tapiolan Ainoassa on toiminut tarkoituksenmukaisesti. Olemme äänimainonnalla lisänneet tietoisuutta palveluistamme kauppakeskuksen asiakkaiden parissa. Henkilökuntamme on myös kertonut ihmisten puhuvan SYNLABista äänimainontaa kuultuaan. Yhteistyö Mall Voicen kanssa on lisäksi ollut erittäin sujuvaa ja kustannustehokasta.”

Saana Mannerhovi, Markkinointijohtaja

case study
Kauppakeskusäänimainonta uuden yrittäjän toimintaa vauhdittamassa

”Vuokravaltti Oy aloitti Mall Voice -yhteistyön lähes heti yrityksen perustamisen yhteydessä. Äänimainonnasta kehittyi nopeasti Vuokravaltin päämarkkinointikanava, yhteydenottoja tuli odotettua enemmän ja monet asiakkaat mainitsivat kuulleensa mainoksen kauppakeskuksissa.

Tavoitteenamme oli heti alkuun kokeilla normista poikkeavaa markkinointistrategiaa. Kauppakeskusäänimainontakampanjamme toteutettiin marras-joulukuussa 2020 ja sen bruttotavoittavuus oli noin 15 miljoonaa kävijää 14 pääkaupunkiseudun kauppakeskuksessa. Koemme, että kauppakeskusmainonta on kustannustehokas ratkaisu, jolla tavoitetaan suuri yleisö eri puolilta pääkaupunkiseutua.

Tulemme jatkossakin hyödyntämään yhteistyötä Mall Voicen kanssa, suosittelemme äänimainonnan kokeilua uusille ja aloittaville yrityksille.”

Vuokravaltti Oy:n perustaja
Samuli Partanen

Voit tutustua Vuokravalttiin heidän sivuillaan: https://www.vuokravaltti.fi/

case study
MUSTI JA MIRRI

ÄÄNESSÄ YMPÄRI VUODEN

Kampanja-aika: 12 x 12 pv vuodessa
Arvioitu bruttokontaktimäärä: 68 040 000
Kauppakeskukset: 21 kpl

”Olemme toteuttaneet jo toista vuotta systemaattisesti äänimainontaa kauppakeskuksissa, joista löytyy Musti ja Mirri myymälä. Äänimainonta on erittäin kustannustehokas tapa aktivoida lemmikkien omistajat keskuksissa joissa Musti ja Mirri palvelee heitä.

Kauppakeskusmainonnalla on meidän mediavalikossamme merkittävä rooli muistuttaa ja ohjata kuluttajat tutustumaan sekä hankkimaan kampanjatuotteitamme. Kustannustehokkuuden takia olemme hyödyntäneet äänimainontaa joka kuukausi koko vuoden 2020 huolimatta vallitsevasta poikkeustilanteesta.

Olemme erittäin tyytyväisiä siitä kuinka helppoa ja tehokasta äänimainonnan tekeminen on ja tulemme jatkossakin hyödyntämään Mall Voicen ”avaimet käteen” palvelua.”

Niina Karhu, markkinointipäällikkö Musti ja Mirri Oy

case study
JENNIFER SHOES OY

TUNNETTUUTTA KAUPPAKESKUSMAINONNALLA

Jennifer Shoes Oy aloitti äänimainosyhteistyön Mall Voicen kanssa uusien myymälöiden avaamisen yhteydessä sekä Triplassa että Ainoassa lokakuussa 2019.

Tavoitteenamme oli saavuttaa tunnettuutta uusille myymälöillemme sekä laadukkaille, tilaville työ- ja vapaa-ajankengillemme.

Tavoitteet saavutettiin ja asiakkaidemme kommenteista päätellen
äänimainokset ovat herättäneet kiinnostusta ja johdattaneet juuri oikean kohderyhmän asiakkaat myymälöihimme. Jatkamme varmasti äänimainosyhteistyötä Mall Voicen kanssa myös tulevaisuudessakin.

Katri Kaljunen, yrittäjä

case study
MARTIN´S

25 VUOTTA YHTEISTYÖTÄ

Yrityksemme on ollut mukana äänimainonnassa aktiivisesti vuodesta 1994 lähtien ensin Myyrmannissa ja sitten kauppakeskus Isossa Omenassa ja Sellossa. Äänimainonta on ollut ja on edelleen hyvin toimiva mainoskanava.

Mall Voice on kehittänyt ja laajentanut äänimainostoimintaa uusiin kohteisiin sekä toiminut joustavasti asiakkaan toivomukset huomioon ottaen kaikkien 25 vuoden ajan.

Martti Niittymaa,
Martin´s

case study
KARISMA

VIIHTYISÄMPI KAUPPAKESKUSKOKEMUS MUSIIKKIPROFIILIUUDISTUKSEN VOIMIN

Mall Voice toteutti Karismalle kohderyhmäkohtaisen taustamusiikin profiloinnin kevään 2019 aikana. ”Arkisin klo 10-14 musiikki suunnataan äideille ja lapsille. Yleisissä tiloissa soi tuolloin äideille kohdistettu musiikkiprofiili, johon on yhdistetty lastenmusiikkia, unohtamatta kuitenkaan muiden asiakkaiden viihtyvyyttä. Viikonlopulle on suunniteltu oma kohderyhmäkohtainen profiilinsa”, kertoo Petteri Rantanen Mall Voicelta. ”On ollut mukava huomata, että juuri oikea kohderyhmä eli perheen pienimmät lapset huomaavat musiikin muutokset. Kun musiikki vaihtuu lapsille tuttuihin rytmeihin, polvet notkuvat ja vaippapeput heiluvat. Silloin musiikki on tehnyt tehtävänsä eli se on luomassa lisäelämystä asiointiin.

Mari Rönkä,
Kauppakeskusjohtaja, Karisma

case study
STADIUM

AKTIVOINTI JA MUISTUTTAMINEN LÄHELLÄ OSTOPAIKKAA

Äänimainoskampanja ajoitettiin varmistamaan joulumyyntiä ja sen tavoitteena oli aktivoida sekä palauttaa mieliin mainontaa, jota oli myös muissa medioissa.

“Tuomalla kampanjat äänimainonnalla kauppakeskuksiin, palautimme kuluttajille mieliin kampanjatuotteemme. Kauppakeskusmainonta koettiin todella kustannustehokkaaksi tavaksi huolehtia kuluttajien aktivoimisesta lähellä ostopaikkaa.

Jaakko Soini,
Maajohtaja,
Stadium

case study
RELATABS

+20 % MYYNNIN KASVU

”Kauppakeskusmainonta on tärkeässä osassa mediakarttaamme. Kaikkien kauppakeskusten kuuluvuuden lisäksi tehostamme sesonkien ja kampanjoiden mukaan kuuluvuutta kauppakeskuksissa, joissa on apteekki.

Kauppakeskusapteekeista saamamme palautteen mukaan äänimainonta kasvattaa selkeästi myyntiä. RelaTabs maitohappobakteerin loppuvuoden äänikampanjan aikana RelaTabsien myynti kasvoi +20%. Tulemme jatkossakin käyttämään aktiivisesti ostoskeskusäänimaailmaa osana mainoskampanjoitamme – tällä tavoitamme asiakkaan ostoaikeen ja -päätöksen hetkellä.”

Minna Hakanen,
Brand Manager,
Verman Oy

Äänimainonta
case study
DOCENDO & SUOMALAINEN KIRJAKAUPPA

3 X MYYNNIN KASVU

Kirjakustantaja Docendo julkaisi kirjan “Yksi rykmentti, sata tarinaa” yhteistyössä Suomalaisen Kirjakaupan kanssa.

Kampanjan tavoite oli lisätä kirjan myyntiä ja tulokset ylittivät odotukset.

“Kampanja toimi erittäin hyvin! Kirjan myynti kolminkertaistui kampanjan aikana verrattuna edellisen kuukauden vastaavaan ajanjaksoon.”

Eira Sillanpää,
Marketing Coordinator,
Suomalainen Kirjakauppa

Äänimainonta
case study
Kiilto

KiiltoClean – äänimainontakampanja 26 kauppakeskuksessa Suomessa.

Tavoitteena oli saada asiakasvirtaa ja konversiota Keskon tukkumyyjille, jotka ovat kauppakeskuksissa.

Kauppakeskusmainontakampanja oli toteutettu käyttämättä mitään muuta mediaa samanaikaisesti.

Bruttokontaktit 14 736 345 kuluttajaa kolmen viikon jaksolla kahdella spotilla.

Tulokset: Kiilto Clean tuotteiden 21% myynnin kasvu verrattuna vastaavaan ajankohtaan vuonna 2016.

Äänimainonta
case study
VEIKKAUS

”Pitkän aikavälin äänimainospakettimme ovat erinomainen tapa ohjata viikoittaisia kampanjoitamme eri pelituotteille sekä viestiä brändiarvoistamme mukaan lukien vastuullinen pelaaminen. Koska jälleenmyyjämme sijaitsevat useimmissa ostoskeskuksissa, tavoitamme kustannustehokkaasti miljoonia kuluttajia lähellä ostopisteitä.

Suvituuli Tuukkanen,
Brand Director

Äänimainonta
case study
Burger King

”Ostamme äänimainonnan keskitetysti kauppakeskuksissa oleville liikkeillemme saadaksemme osamme pikaruokaa ostavista viikoittaisista asiakkaista. Vaikka ostamme keskitetysti, Mall Voicen avulla voimme olla hyperpaikallisia, koska voimme määritellä mainoksen erikseen jokaiselle kauppakeskukselle.”

Anna Koskinen,
Brand manager

Äänimainonta
case study
Polarn O. Pyret

Keväällä 2018 toteutetussa kauppakeskuksen äänimainoskampanjan tutkimuksessa 68% vastaajista piti äänimainoksia helposti ymmärrettävinä . Mainoksen muistaneista 43% aikoi tai oli käynyt liikkeessä ja ostanut tuotteen sieltä.

”Saamme myymälöistämme jatkuvasti positiivista palautetta, että brändimme kuuluu ja näkyy kauppakeskuksessa äänimainonnan ansiosta. Useita asiakkaita on tullut äänimainoksen houkuttelemana myymäläämme ja kommentoinut tulleensa sen perusteella. Äänimainonta on stressitön markkinointikeino, joka ei kuormita kuluttajaa nykypäivän valtaisan kuvavirran tapaan.”

Nina Kivisilta
Marketing and E-com Manager

Äänimainonta
case study
Subway

”Käytän Mall Voicen äänimainoksia ilmoittaakseni viikoittaiset kampanjamme lähellä myymäläämme. Kauppakeskusmainonnan käyttämisen myös asiakasvirta on noussut 5-10 prosenttia viikossa verrattuna aikaisempaan. Näyttää vahvasti, että mainokset ovat mukava tapa tuoda voileipäni nälkäisten kauppakeskusasiakkaiden mieleen.”

Jarmo Saloranta,
Francisee

Kauppakeskus
case study
CITYCON

”Me CITYCONissa otimme käyttöön Mall Voicen kokonaisratkaisun äänimainoksille ja taustamusiikille yhdeksän vuotta sitten. Tavoitteenamme oli tarjota vuokralaisillemme lisäarvoa ja mediakanava, joka auttaa heitä ohjaamaan kauppakeskuksen asiakasvirtaa ja ostoaikeita.

Suurin osa vuokralaisistamme käyttää kauppakeskusmainontaa säännöllisesti, koska he ovat saaneet tuntuvia tuloksia lisääntyneiden tulojen suhteen. Kauppakeskuksen äänimaailmaratkaisu on merkittävästi lisännyt yleistä liikevaihdon kasvua kauppakeskuksissamme.”

Mari Laaksonen,
Commercial Director