Asiakaskokemuksia

Äänimainonta
case study
DOCENDO & SUOMALAINEN KIRJAKAUPPA

3 X MYYNNIN KASVU

Kirjakustantaja Docendo julkaisi kirjan “Yksi rykmentti, sata tarinaa” yhteistyössä Suomalaisen Kirjakaupan kanssa.

Kampanjan tavoite oli lisätä kirjan myyntiä ja tulokset ylittivät odotukset.

“Kampanja toimi erittäin hyvin! Kirjan myynti kolminkertaistui kampanjan aikana verrattuna edellisen kuukauden vastaavaan ajanjaksoon.”

Eira Sillanpää,
Marketing Coordinator,
Suomalainen Kirjakauppa

Äänimainonta
case study
Kiilto

KiiltoClean – äänimainonnan kampanja 26 kauppakeskuksessa Suomessa.

Tavoitteena oli saada asiakasvirtaa ja konversiota Keskon tukkumyyjille, jotka ovat kauppakeskuksissa.

Äänimainonnan kampanja oli toteutettu käyttämättä mitään muuta mediaa samanaikaisesti.

Bruttokontaktit 14 736 345 kuluttajaa kolmen viikon jaksolla kahdella spotilla.

Tulokset: Kiilto Clean tuotteiden 21% myynnin kasvu verrattuna vastaavaan ajankohtaan vuonna 2016.

Äänimainonta
case study
VEIKKAUS

”Pitkän aikavälin äänimainospakettimme ovat erinomainen tapa ohjata viikoittaisia kampanjoitamme eri pelituotteille sekä viestiä brändiarvoistamme mukaan lukien vastuullinen pelaaminen. Koska jälleenmyyjämme sijaitsevat useimmissa ostoskeskuksissa, tavoitamme kustannustehokkaasti miljoonia kuluttajia lähellä ostopisteitä.

Suvituuli Tuukkanen,
Brand Director

Äänimainonta
case study
Burger King

”Ostamme äänimainonnan keskitetysti kauppakeskuksissa oleville liikkeillemme saadaksemme osamme pikaruokaa ostavista viikoittaisista asiakkaista. Vaikka ostamme keskitetysti, Mall Voicen avulla voimme olla hyperpaikallisia, koska voimme määritellä mainoksen erikseen jokaiselle kauppakeskukselle.”

Anna Koskinen,
Brand manager

Äänimainonta
case study
Polarn O. Pyret

Keväällä 2018 toteutetussa kauppakeskuksen äänimainoskampanjan tutkimuksessa 68% vastaajista piti äänimainoksia helposti ymmärrettävinä . Mainoksen muistaneista 43% aikoi tai oli käynyt liikkeessä ja ostanut tuotteen sieltä.

”Saamme myymälöistämme jatkuvasti positiivista palautetta, että brändimme kuuluu ja näkyy kauppakeskuksessa äänimainonnan ansiosta. Useita asiakkaita on tullut äänimainoksen houkuttelemana myymäläämme ja kommentoinut tulleensa sen perusteella. Äänimainonta on stressitön markkinointikeino, joka ei kuormita kuluttajaa nykypäivän valtaisan kuvavirran tapaan.”

Nina Kivisilta
Marketing and E-com Manager

Äänimainonta
case study
Subway

”Käytän Mall Voicen äänimainoksia ilmoittaakseni viikoittaiset kampanjamme ostosmahdollisuutemme lähellä myymäläämme. Kauppakeskuksen äänimainosten käyttämisen myötä asiakasvirta on noussut 5-10 prosenttia viikossa verrattuna aikaisempaan. Näyttää vahvasti, että mainokset ovat mukava tapa tuoda voileipäni nälkäisten kauppakeskusasiakkaiden mieleen.”

Jarmo Saloranta,
Francisee

Kauppakeskus
case study
CITYCON

”Me CITYCONissa otimme käyttöön Mall Voicen kokonaisratkaisun äänimainoksille ja taustamusiikille yhdeksän vuotta sitten. Tavoitteenamme oli tarjota vuokralaisillemme lisäarvoa ja mediakanava, joka auttaa heitä ohjaamaan kauppakeskuksen asiakasvirtaa ja ostoaikeita.

Suurin osa vuokralaisistamme käyttää äänimainoksia säännöllisesti, koska he ovat saaneet tuntuvia tuloksia lisääntyneiden tulojen suhteen. Kauppakeskuksen äänimaailmaratkaisu on merkittävästi lisännyt yleistä liikevaihdon kasvua kauppakeskuksissamme.”

Mari Laaksonen,
Commercial Director