Asiakaskokemuksia

case study
JENNIFER SHOES OY

TUNNETTUUTTA ÄÄNIMAINONNALLA

Jennifer Shoes Oy aloitti äänimainosyhteistyön Mall Voicen kanssa uusien myymälöiden avaamisen yhteydessä sekä Triplassa että Ainoassa lokakuussa 2019.

Tavoitteenamme oli saavuttaa tunnettuutta uusille myymälöillemme sekä laadukkaille, tilaville työ- ja vapaa-ajankengillemme.

Tavoitteet saavutettiin ja asiakkaidemme kommenteista päätellen
äänimainokset ovat herättäneet kiinnostusta ja johdattaneet juuri oikean kohderyhmän asiakkaat myymälöihimme. Jatkamme varmasti äänimainosyhteistyötä Mall Voicen kanssa myös tulevaisuudessakin.

Katri Kaljunen, yrittäjä

case study
MARTIN´S

25 VUOTTA YHTEISTYÖTÄ

Yrityksemme on ollut mukana äänimainonnassa aktiivisesti vuodesta 1994 lähtien ensin Myyrmannissa ja sitten kauppakeskus Isossa Omenassa ja Sellossa. Äänimainonta on ollut ja on edelleen hyvin toimiva mainoskanava.

Mall Voice on kehittänyt ja laajentanut äänimainostoimintaa uusiin kohteisiin sekä toiminut joustavasti asiakkaan toivomukset huomioon ottaen kaikkien 25 vuoden ajan.

Martti Niittymaa,
Martin´s

case study
KARISMA

VIIHTYISÄMPI KAUPPAKESKUSKOKEMUS MUSIIKKIPROFIILIUUDISTUKSEN VOIMIN

Mall Voice toteutti Karismalle kohderyhmäkohtaisen taustamusiikin profiloinnin kevään 2019 aikana. ”Arkisin klo 10-14 musiikki suunnataan äideille ja lapsille. Yleisissä tiloissa soi tuolloin äideille kohdistettu musiikkiprofiili, johon on yhdistetty lastenmusiikkia, unohtamatta kuitenkaan muiden asiakkaiden viihtyvyyttä. Viikonlopulle on suunniteltu oma kohderyhmäkohtainen profiilinsa”, kertoo Petteri Rantanen Mall Voicelta. ”On ollut mukava huomata, että juuri oikea kohderyhmä eli perheen pienimmät lapset huomaavat musiikin muutokset. Kun musiikki vaihtuu lapsille tuttuihin rytmeihin, polvet notkuvat ja vaippapeput heiluvat. Silloin musiikki on tehnyt tehtävänsä eli se on luomassa lisäelämystä asiointiin.

Mari Rönkä,
Kauppakeskusjohtaja, Karisma

case study
STADIUM

AKTIVOINTI JA MUISTUTTAMINEN LÄHELLÄ OSTOPAIKKAA

Äänimainoskampanja ajoitettiin varmistamaan joulumyyntiä ja sen tavoitteena oli aktivoida sekä palauttaa mieliin mainontaa, jota oli myös muissa medioissa.

“Tuomalla kampanjat äänimainonnalla kauppakeskuksiin, palautimme kuluttajille mieliin kampanjatuotteemme. Kauppakeskusäänimainonta koettiin todella kustannustehokkaaksi tavaksi huolehtia kuluttajien aktivoimisesta lähellä ostopaikkaa.

Jaakko Soini,
Maajohtaja,
Stadium

case study
RELATABS

+20 % MYYNNIN KASVU

”Kauppakeskusten äänimainonta on tärkeässä osassa mediakarttaamme. Kaikkien kauppakeskusten kuuluvuuden lisäksi tehostamme sesonkien ja kampanjoiden mukaan kuuluvuutta kauppakeskuksissa, joissa on apteekki.

Kauppakeskusapteekeista saamamme palautteen mukaan äänimainonta kasvattaa selkeästi myyntiä. RelaTabs maitohappobakteerin loppuvuoden äänikampanjan aikana RelaTabsien myynti kasvoi +20%. Tulemme jatkossakin käyttämään aktiivisesti ostoskeskusäänimaailmaa osana mainoskampanjoitamme – tällä tavoitamme asiakkaan ostoaikeen ja -päätöksen hetkellä.”

Minna Hakanen,
Brand Manager,
Verman Oy

Äänimainonta
case study
DOCENDO & SUOMALAINEN KIRJAKAUPPA

3 X MYYNNIN KASVU

Kirjakustantaja Docendo julkaisi kirjan “Yksi rykmentti, sata tarinaa” yhteistyössä Suomalaisen Kirjakaupan kanssa.

Kampanjan tavoite oli lisätä kirjan myyntiä ja tulokset ylittivät odotukset.

“Kampanja toimi erittäin hyvin! Kirjan myynti kolminkertaistui kampanjan aikana verrattuna edellisen kuukauden vastaavaan ajanjaksoon.”

Eira Sillanpää,
Marketing Coordinator,
Suomalainen Kirjakauppa

Äänimainonta
case study
Kiilto

KiiltoClean – äänimainonnan kampanja 26 kauppakeskuksessa Suomessa.

Tavoitteena oli saada asiakasvirtaa ja konversiota Keskon tukkumyyjille, jotka ovat kauppakeskuksissa.

Äänimainonnan kampanja oli toteutettu käyttämättä mitään muuta mediaa samanaikaisesti.

Bruttokontaktit 14 736 345 kuluttajaa kolmen viikon jaksolla kahdella spotilla.

Tulokset: Kiilto Clean tuotteiden 21% myynnin kasvu verrattuna vastaavaan ajankohtaan vuonna 2016.

Äänimainonta
case study
VEIKKAUS

”Pitkän aikavälin äänimainospakettimme ovat erinomainen tapa ohjata viikoittaisia kampanjoitamme eri pelituotteille sekä viestiä brändiarvoistamme mukaan lukien vastuullinen pelaaminen. Koska jälleenmyyjämme sijaitsevat useimmissa ostoskeskuksissa, tavoitamme kustannustehokkaasti miljoonia kuluttajia lähellä ostopisteitä.

Suvituuli Tuukkanen,
Brand Director

Äänimainonta
case study
Burger King

”Ostamme äänimainonnan keskitetysti kauppakeskuksissa oleville liikkeillemme saadaksemme osamme pikaruokaa ostavista viikoittaisista asiakkaista. Vaikka ostamme keskitetysti, Mall Voicen avulla voimme olla hyperpaikallisia, koska voimme määritellä mainoksen erikseen jokaiselle kauppakeskukselle.”

Anna Koskinen,
Brand manager

Äänimainonta
case study
Polarn O. Pyret

Keväällä 2018 toteutetussa kauppakeskuksen äänimainoskampanjan tutkimuksessa 68% vastaajista piti äänimainoksia helposti ymmärrettävinä . Mainoksen muistaneista 43% aikoi tai oli käynyt liikkeessä ja ostanut tuotteen sieltä.

”Saamme myymälöistämme jatkuvasti positiivista palautetta, että brändimme kuuluu ja näkyy kauppakeskuksessa äänimainonnan ansiosta. Useita asiakkaita on tullut äänimainoksen houkuttelemana myymäläämme ja kommentoinut tulleensa sen perusteella. Äänimainonta on stressitön markkinointikeino, joka ei kuormita kuluttajaa nykypäivän valtaisan kuvavirran tapaan.”

Nina Kivisilta
Marketing and E-com Manager

Äänimainonta
case study
Subway

”Käytän Mall Voicen äänimainoksia ilmoittaakseni viikoittaiset kampanjamme lähellä myymäläämme. Kauppakeskuksen äänimainosten käyttämisen myötä asiakasvirta on noussut 5-10 prosenttia viikossa verrattuna aikaisempaan. Näyttää vahvasti, että mainokset ovat mukava tapa tuoda voileipäni nälkäisten kauppakeskusasiakkaiden mieleen.”

Jarmo Saloranta,
Francisee

Kauppakeskus
case study
CITYCON

”Me CITYCONissa otimme käyttöön Mall Voicen kokonaisratkaisun äänimainoksille ja taustamusiikille yhdeksän vuotta sitten. Tavoitteenamme oli tarjota vuokralaisillemme lisäarvoa ja mediakanava, joka auttaa heitä ohjaamaan kauppakeskuksen asiakasvirtaa ja ostoaikeita.

Suurin osa vuokralaisistamme käyttää äänimainoksia säännöllisesti, koska he ovat saaneet tuntuvia tuloksia lisääntyneiden tulojen suhteen. Kauppakeskuksen äänimaailmaratkaisu on merkittävästi lisännyt yleistä liikevaihdon kasvua kauppakeskuksissamme.”

Mari Laaksonen,
Commercial Director