kesäkuu 2021

Avainlippu-merkki kertoo vahvasta tekemästämme suomalaisesta työstä ja kotimaisesta omistajuudesta

Kesän aurinko lämmittää ja Mall Voicesta kuuluu paljon hyvää! Ilolla voimme kertoa, että Suomalaisen Työn Liitto – The Association for Finnish Work on myöntänyt Mall Voicelle käyttöoikeuden Avainlippu-merkkiin!

Mall Voicen toimitusjohtaja Olli Gestranius on erittäin iloinen asiasta ja taustoittaa lyhyesti yrityksen historiaa: ”Avainlippu-merkki kertoo vahvasta tekemästämme suomalaisesta työstä ja kotimaisesta omistajuudesta. Mall Voice on palvellut ja työllistänyt Suomessa äänimainonnan parissa jo yli 25 vuotta.”

Mall Voice perustettiin vuonna 1995 nimellä JPC Studiot Oy. Alkuvuosina kauppakeskusäänimainontaa operoitiin C-kaseteilla, jotka ensin äänitettiin ja sen jälkeen kipitettiin jalkavoimin kuhunkin kohteeseen. Nykyään kauppakeskusten äänimaailmoja ohjataan keskitetysti itse kehittämällämme TSOB – The Sound Of Business -järjestelmällä automaattisesti verkossa. Vuonna 2016 yrityksen nimi vaihdettiin Mall Voice Oy:ksi. Yritys ja sen studio toimivat Kauppakeskus Kampin välittömässä yhteydessä. Mall Voicen henkilöstö koostuu äänituotannon, kauppakeskustoiminnan, myynnin ja markkinoinnin ammattilaisista. Teemme läheistä yhteistyötä Suomen parhaiden spiikkereiden kanssa.

Tällä hetkellä Mall Voicella on Suomessa lähes tuhat mainostaja-asiakasta yli 70 kauppakeskuksessa. Koko maan kattava kauppakeskusverkostomme on entistä houkuttelevampi mainoskanava myös valtakunnallisille ja alueellisille mediamainostajille.