toukokuu 2022

Case HOK-Elanto – tavoittavuutta rekrykampanjalle kauppakeskusäänimainonnalla

Mall Voice ja HOK-Elanto toteuttivat yhteistyössä kesärekrykampanjan 7.2-6.3.2022. Kauppakeskusäänimainonta oli ensimmäistä kertaa mukana rekry-kampanjoinnissa ja tarkoituksena oli tavoittaa kauppakeskuksissa viihtyvät nuoret asiakkaat.

Rekrykampanja oli ensisijaisesti suunnattu kesätöitä etsiville nuorille. Kampanja toteutettiin kahdeksassa kauppakeskuksessa Ainoassa, Entressessä, Isossa Omenasssa, Sellossa, Willassa, Jumbossa, Triplassa ja Kaaressa.  Rekrykampanjan bruttotavoittavuus oli kampanjan aikana noin 6,4 miljoonaa kuulijaa.

”Kokemuksemme kauppakeskusäänimainonnalla toteutetusta rekrykampanjasta oli positiivinen ja palveli meitä hyvin, sillä mietimme jatkuvasti erilaisia tapoja tavoittaa rekrytoinnin kohderyhmiä. Äänimainos tavoitti hyvin kohderyhmän ja toi kampanjallemme toivottua hakijat yllättävää tavoittavuutta. Äänimainonnan hyödyntäminen nousi esiin ideana henkilöstömme joukosta ja lähdimme ennakkoluulottomasti kokeilemaan sitä. Tulemme jatkossakin hyödyntämään äänimainontaa rekrymarkkinoinnissa.” kertoo HOK-Elannon HR-asiantuntija Jukka-Pekka Kantala.

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa ja yksi alueensa tärkeimmistä työllistäjistä. Sillä on noin 340 toimipaikkaa ja töissä noin 6000 tekijää. Kattava myymälä- ja ravintolaverkosto palvelee jopa ympäri vuorokauden.

Mall Voice Oy on kauppakeskusmainontaan keskittynyt suomalainen yritys, joka vastaa yli 70 suomalaisen kauppakeskuksen yleisten alueiden äänimaailmasta ja -mainonnasta. Yhtiön mainontaverkosto tavoittaa viikoittain yli 1,6 miljoonaa eri kuluttajaa.

Lisätietoja:

Olli Gestranius, Toimitusjohtaja, Mall Voice Oy
+358 40 750 6873
olli.gestranius@mallvoice.com