kesäkuu 2018

CASE POLARN O. PYRET

CASE POLARN O. PYRET – Stressitön markkinointikeino, joka ei kuormita kuluttajaa nykypäivän valtaisan kuvavirran tapaan

Toteutimme toukokuussa 2018 yhteistyössä asiakkaamme Polarn O. Pyretin ja IROResearch Oy:n kanssa tutkimuksen äänimainonnan hyödyistä. Tutkimuksen kohderyhmänä olivat 18+ -vuotiaat, jotka olivat asioineet 18.4. – 1.5.2018  kauppakeskuksissa, joissa Polarn O. Pyret toimii. Tutkimushaastatteluja tehtiin yhteensä 200.

Tutkimuksen mukaan mainoksen kuulleista 68 % piti äänimainosta helposti ymmärrettävänä. Äänimainonta myös aktivoi tehokkaasti ihmisiä. Niistä, jotka muistivat kuulleensa mainoksen 43 % aikoo tai on käynyt liikkeessä ja ostanut tuotteen sieltä. Tämän lisäksi 58 % aikoo puhua tai on puhunut Polarn O. Pyretistä, sen vaatteista, mainoksesta tai suositellut Polarn O. Pyretiä ystävälle, tuttavalle tai sukulaiselle.

”Saamme myymälöistämme jatkuvasti positiivista palautetta, että brändimme kuuluu ja näkyy kauppakeskuksessa äänimainonnan ansiosta. Useita asiakkaita on tullut äänimainoksen houkuttelemana myymäläämme ja kommentoinut tulleensa sen perusteella. Äänimainonta on stressitön markkinointikeino, joka ei kuormita kuluttajaa nykypäivän valtaisan kuvavirran tapaan.

Nina  Kivisilta
Marketing and E-com Coordinator
Polarn O. Pyret / Finland