joulukuu 2020

Entistäkin asiakaslähtöisempiä äänimaailmoja kauppakeskuksissa

Asiakaskokemuksen merkityksen korostuessa kauppakeskusympäristössä Mall Voice pyrkii jatkuvasti kehittämään palveluitaan ja asiakkuuksien hoitoa. Otimme kevään aikana käyttöön asiakastoiveiden mukaisesti kehittämämme entistäkin monipuolisemman äänimainoshallinta ja -jakelujärjestelmän. Äänimainontajärjestelmämme avulla asiakkaamme voivat tavoittaa kauppakeskusasiakkaat lähellä ostopäätöstä valtakunnallisesti yli 70 kauppakeskuksessa.

Halusimme kartoittaa kauppakeskusten tyytyväisyyden nykytilaa Mall Voicen kokonaispalvelua kohtaan ja saada vastauksia sen kehittämiseen. Toteutimme kaikille kauppakeskusasiakkaillemme kolmatta kertaa asiakastyytyväisyystutkimuksen lokakuussa 2020. Tutkimus tehtiin kauppakeskusten johdolle, markkinoinnille ja teknisille asiantuntijoille yhtiön omasta toimesta. Tutkimuksessa kartoitettiin kattavasti asiakaskokemuksen eri osa-alueet palvelun ja tuotteemme osalta. Tutkimuksen tulokset olivat hyviä ja saimme tärkeää rakentavaa palautetta.

Vastaukset kertoivat, että Mall Voicen kauppakeskusasiakkaat ovat tyytyväisiä kauppakeskusäänimainontapalveluumme. Äänimainonnan koetaan tuovan lisäarvoa kauppakeskuksen vuokralaisille. Se koetaan toimivana ja aktivoivana mediana ja mainoskanavana kauppakeskuksissa, joissa se tavoittaa halutun kohderyhmän oikeassa paikassa.

Kartoitimme myös kauppakeskusten toiveita äänimaailman kehittämiseen. Asiakkaiden vastaukset antoivat vahvistusta entistä yksilöllisempään ja monipuolisempaan äänimaailmoiden suunnitteluun ja toteutukseen, huomioiden eri asiakasryhmien asiakaskokemukset.

Suuri osa palautteesta oli positiivista ja liittyi henkilökuntamme asiantuntevaan, nopeaan ja yksilölliseen tapaan palvella asiakkaita. Olemme myös kehittämällä omaa toimintaamme vastanneet paremmin kauppakeskusten nopeasti muuttuviin ja yksilöllisiin tarpeisiin. Saimme myös oikein hyviä vinkkejä kehityskohteista ja ideoita uusista palveluista. Lähdemme näitä innolla tuotteistamaan ja kerromme näistä lisää ensi vuoden puolella!

Kiitos vielä kerran kaikille arvokkaasta palautteesta sekä kiitokset kaikille projektiin osallistuneille kumppaneille!

Lisätietoja:

Petteri Rantanen, Kauppakeskusasiakkuusjohtaja, Mall Voice Oy
+358 40 120 4444
petteri.rantanen@mallvoice.com