syyskuu 2019

KOKO PERHEEN KAUPPAKESKUS – KARISMA

Viihtyisämpi kauppakeskuskokemus musiikkiprofiiliuudistuksen voimin

Karisma on jatkuvasti kehittyvä koko perheen kauppakeskus Lahdessa. Sen lähes 60 liikettä tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet perheiden ostoksille ja viihtymiselle. Karisman tavoitteena on tarjota perheille entistäkin viihtyisämpi kauppakeskuskokemus. Tätä tavoitetta Karismassa lähdettiin tukemaan musiikkiprofiiliuudistuksella yhteistyössä Mall Voicen kanssa.

Mall Voice toteutti Karismalle kohderyhmäkohtaisen taustamusiikin profiloinnin kevään 2019 aikana. ”Arkisin klo 10-14 musiikki suunnataan äideille sekä heidän lapsilleen. Yleisissä tiloissa soi tuolloin äideille kohdistettu musiikkiprofiili, johon on yhdistetty lastenmusiikkia, unohtamatta kuitenkaan keskuksen muiden asiakkaiden viihtyvyyttä. Viikonlopulle on suunniteltu oma kohderyhmäkohtainen profiilinsa”, kertoo kauppakeskusasiakkuusjohtaja Petteri Rantanen Mall Voicelta.

”On ollut mukava huomata, että juuri oikea kohderyhmä eli perheen pienimmät lapset huomaavat musiikin muutokset. Kun musiikki vaihtuu lapsille tuttuihin rytmeihin, polvet notkuvat ja vaippapeput heiluvat. Silloin musiikki on tehnyt tehtävänsä eli se on luomassa lisäelämystä asiointiin” kertoo Karisman kauppakeskusjohtaja Mari Rönkä.

Tervetuloa viihtymään!

Lisätietoja:
Petteri Rantanen, Mall Voice Oy, +358 40 120 4444, petteri.rantanen@mallvoice.com