huhtikuu 2018

LÄMMIN KIITOS OSALLISTUNEILLE!

Lämmin kiitos kaikille uuden toimistomme tupareihin osallistuneille. Te teitte juhlista ikimuistoiset! Iltaan kuului paljon ihanaa ääntä, uusia elämyksiä, aitoa hymyä, uusia tuttavuuksia ja uniikkia tunnelmaa. Tapahtuma osoitti kuinka paljon yhteistyössä ja verkostoitumisessa on volyymia ja supervoimaa!

”Uskomme, että uuden toimistomme sijainti Helsingin keskustassa tuo sekä meille että asiakkaillemme uniikkia lisäarvoa. Haluamme jatkossa tarjota ja havainnollistaa palveluamme liiketoimintamme ytimessä, eloisassa kauppakeskusympäristössä”, kertoo Mall Voicen toimitusjohtaja Olli Gestranius.

Lopuksi vielä terveiset niille, jotka eivät tupareihimme päässeet. Olette lämpimästi tervetulleita toimistollemme tutustumaan tiloihimme ja studiomme toimintaan. Autamme ja opastamme teitä äänimainonnan vaikuttavassa ja kustannustehokkaassa toteutuksessa.

Tarkka osoitteemme on Urho Kekkosen katu 5 B, 00100 Helsinki. Soittamalla ennen tuloasi p.010 584 4770 varmistat itsellesi ja ystävillesi tuoreet kahvit!

Terveisin, Mallvoicelaiset