lokakuu 2021

Mall Voice Nenäpäivän kumppanina – yhteistyötä iloisella äänellä jo vuosien ajan

Suomalainen kauppakeskusäänimainonnan edelläkävijä Mall Voice on toiminut Nenäpäivän yhteistyökumppani jo vuodesta 2013. Pitkäaikaisen kumppanuuden tavoitteena on ollut tehdä yhdessä hyvää ja tarjota Mall Voicen iloinen ääni Nenäpäivän kampanjointiin. Mall Voice on vuosittain tukenut Nenäpäivän markkinointia ja kuulluksi tulemista valtakunnallisella kauppakeskusäänimainoskampanjalla. Yritys toimii yli 70 kauppakeskuksessa ja tavoittaa 1,8 miljoonaa kuulijaa viikoittain valtakunnallisesti ollen näin Nenäpäivälle erittäin tärkeä kumppani kampanjaviestin eteenpäin viemisessä. Mall Voice tukee suomalaista työtä ja on Avainlippu-yritys.

”Haluamme omalla äänellämme olla mukana tukemassa tärkeää työtä maailman heikoimmassa asemassa olevien lasten oikeuksien toteutumiseksi. Vaikka aihe on vakava, Nenäpäivä on iloinen tapa tehdä yhdessä hyvää ja antaa oma tukemme sitä tarvitseville. Haluamme myös samalla haastaa kaikki yhteistyökumppanimme mukaan lahjoittamaan tärkeän asian puolesta! ” kertoo Mall Voicen toimitusjohtaja Olli Gestranius.

”Olemme todella iloisia, että Nenäpäivän sanoma kiirii ympäri Suomen ammattitaitoisten yhteistyökumppaneiden meille tarjoaman työn kautta. Tämä yhteistyö omalta osaltaan tukee erittäin vahvasti potentiaalisten lahjoittajien tavoittamista ja sitä kautta varainhankintaamme, iloitsee markkinointi- ja viestintäpäällikkö Taina Tyrväinen Nenäpäivä-säätiöstä.