marraskuu 2021

SALON PLAZA UUDISTI BRÄNDIÄÄN – ÄÄNI VAHVASTI UUDISTUKSESSA MUKANA

Mall Voicen kauppakeskusverkosto on laajentunut kauppakeskus Plazaan.  Uudistuva kauppakeskus Plaza on viihtyisä ja monipuolinen kauppakeskus Salon keskustassa.

”Lähdimme alkuvuodesta 2021 suunnittelemaan ja rakentamaan uudistunutta kauppakeskusbrändiä lähes 30-vuotiaalle Plazalle. Vahvana uudistuksessa mukana oli myös kauppakeskuksen äänimaailma ja sen toteuttamiseen valitsimme kumppaniksemme Mall Voicen. Meille tärkeää on, että uudistuksen myötä myös taustamusiikki ja äänimainonta on kiinteä osa uutta brändiämme ja se elää ja mukautuu kauppakeskuksen rytmin mukaan.” kertoo Plazan kauppakeskusjohtaja Riikka Tuomainen.

”Olemme innossamme lähdössä mukaan kauppakeskus Plazan uudistukseen. Tuomme oman panoksemme uudistamalla Plazan taustamusiikin ja äänimainonnan vastaamaan kauppakeskuksen uutta brändiä.” sanoo Mall Voicen kauppakeskusasiakkuusjohtaja Petteri Rantanen.

Kiitos luottamuksestanne Plazan väki! Tarjoamme teille ja liikkeillenne alan parhaan osaamisen niin äänimainonnan, taustamusiikin kuin teknisen ylläpidonkin alueilla.

Lisätietoja:

Petteri Rantanen, Kauppakeskusasiakkuusjohtaja
Mall Voice Oy
+358 40 120 4444
petteri.rantanen@mallvoice.com