huhtikuu 2021

TERVETULOA YHTEISTYÖKUMPPANIKSEMME KAUPPAKESKUS TIKKURI

Mall Voicen kauppakeskusverkosto laajentuu toukokuun alussa Kauppakeskus Tikkuriin. On ilo saada Tikkuri takaisin Mall Voicen kauppakeskusverkostoon!

”On upeaa huomata, että pitkäjänteisesti tehty työ ja Mall Voicen kokonaisvaltainen kehitys kauppakeskusäänimainonnassa poikkeuksellisten olojen keskellä on tuottanut tulosta. Tikkuri on oivallinen lisä kauppakeskusmainontaverkostoomme ja ilolla palvelemme Tikkurin vuokralaisia äänimainonta-asioissa.” kiittelee Mall Voicen toimitusjohtaja Olli Gestranius.

Kauppakeskus Tikkuri tarjoaa jokaiselle jotakin. Tikkurissa voit nauttia vapaa-ajasta ja ostosten tekemisestä miellyttävästi kiireettömässä ympäristössä. Tikkurista löydät kaiken tarvitsemasi saman katon alta, kahviloita ja ravintoloita, muodin ja vapaa-ajan liikkeitä, päivittäistavaroita, apteekin, kampaamoita ja useita erikoisliikkeitä ja palveluja.

Kiitos luottamuksestanne Tikkurin väki! Tarjoamme teille ja liikkeillenne alan parhaan osaamisen niin äänimainonnan, taustamusiikin kuin teknisen ylläpidonkin alueilla.

Lisätietoja:

Petteri Rantanen, Kauppakeskusasiakkuusjohtaja, Mall Voice Oy, +358 40 120 4444, petteri.rantanen@mallvoice.com