marraskuu 2018

TERVETULOA YHTEISTYÖKUMPPANIKSEMME MATKUS KUOPIO!

Mall Voicen kauppakeskusverkosto laajentui 1.11.2018 Kuopion Matkukseen. Valtakunnallinen kauppakeskusverkostomme kattaa nyt entistä paremmin myös Itä-Suomen.

”Upeaa aloittaa yhteistyö Matkuksen kanssa ja saada Pohjois-Savon kasvukeskus Kuopio osaksi verkostoamme”, kertoo Petteri Rantanen Mall Voicesta.

”Taustamusiikilla on iso merkitys asiakkaiden viihtyvyyden kannalta. Yhteistyössä Mall Voicen kanssa luomme meidän asiakkaillemme sopivaa tunnelmaa ja kerromme ajankohtaisista tapahtumista ja tarjouksista äänimainosten avulla”, kuvailee kauppakeskus Matkuksen asiakaskokemuksesta vastaava Salla Leinonen.

Matkus tuo valinnanvaraa sekä arjen sujuvuuteen että elämykselliseen viihtymiseenkin. Kauppakeskuksessa on noin 80 liikettä ja tarjonta on monipuolinen yhdistelmä urheilu-, vapaa-ajan-, kodinsisustuksen ja pukeutumisen myymälöitä sekä myös erityylisiä kahvila- ja ravintolapalveluita. http://www.matkusshoppingcenter.fi/

Kiitos luottamuksestanne Matkuksen väki! Tarjoamme teille alan parhaan osaamisen niin äänimainonnan, taustamusiikin kuin teknisen ylläpidonkin alueilla! Yhdessä saamme aikaan enemmän!

Lisätietoja:

Petteri Rantanen, Mall Voice Oy, +358 40 120 4444, petteri.rantanen@mallvoice.com

Salla Leinonen, Kauppakeskus Matkus, +358 44 385 0052, salla.leinonen@ikea.com

Olli Gestranius, CEO, Mall Voice Oy, +358 40 750 6873, olli.gestranius@mallvoice.com