helmikuu 2022

TUTKIMUS: 99% kauppakeskuspäättäjistä pitää Mall Voicen palvelua hyvänä tai erittäin hyvänä

Tuore valtakunnallinen kauppakeskustutkimus osoittaa, että Mall Voicen palvelu koetaan kokonaisuudessaan 99% hyvänä tai erittäin hyvänä. Kauppakeskuksista 96% hyödyntää kauppakeskusäänimainontaa myös omassa markkinoinnissaan.

Otanta oli kattava, edustaen yli 60 kauppakeskusta valtakunnallisesti. Vastauksia saatiin kaikilta managereilta mm. saatiin kaikilta omistajilta ja managereilta mm.: Cityconilta, Colliersilta, Spondalta, CBRE:tä ja Newseciltä.

”Olen ollut supertyytyväinen kaikkeen yhteistyöhön, mitä tähän asti Mall Voice Oy:n kanssa. Yhteydenpito, neuvottelut, kommunikaatio aina asiallista, ratkaisukeskeistä, ripeää ja ystävällistä. Konsultointi on toiminut hyvin. Paljon arvokasta tietoa Mall Voice Oy:ltä asiakkaalle, mikä ollut hyödyllistä.” kertoo Redin Leasing Manager Pepe Singo-Mäkinen.

”Kiitokset vastaajille. Hienoa, että palaute toiminnasta oli positiivista ja liittyi henkilökunnan asiantuntevaan, yksilölliseen ja nopeaan tapaan palvella asiakkaita. Saimme vastaajilta hyviä ideoita palveluiden parantamiseen sekä ajatuksia hyvistä kehityskohteista.” kertoo Mall Voicen toimitusjohtaja Olli Gestranius.

Lisätietoja:

Petteri Rantanen, Kauppakeskusasiakkuusjohtaja, Mall Voice Oy
+358 40 120 4444
petteri.rantanen@mallvoice.com