tammikuu 2022

TUTKIMUS: ÄÄNIMAINONTA TUO LISÄARVOA KAUPPAKESKUKSEN VUOKRALAISILLE

Tuore valtakunnallinen kauppakeskustutkimus osoittaa, että äänimainonta koetaan toimivana sekä aktivoivana mediana ja mainoskanavana kauppakeskuksissa, joissa se tavoittaa halutun kohderyhmän oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kauppakeskusjohdon mukaan äänimainonta tuo lisäarvoa kauppakeskuksen vuokralaisille. Tätä mieltä oli 99% vastanneista. 

Kartoittaaksemme ja seurataksemme kauppakeskusten tyytyväisyyden nykytilaa Mall Voicen kokonaispalvelua kohtaan ja saadaksemme vastauksia sen kehittämiseen, toteutimme kaikille kauppakeskusasiakkaillemme neljättä kertaa asiakastyytyväisyystutkimuksen tammikuussa 2022. Tutkimuksessa kartoitettiin kattavasti asiakaskokemuksen eri osa-alueet palvelun ja tuotteemme osalta. Tutkimus tehtiin kauppakeskuksen johdolle, markkinoinnille ja teknisille asiantuntijoille, jotka edustavat kaikkia kauppakeskusomistajia ja manageriyhtiöitä. Mall Voicen omasta toimesta.

”Tutkimukseen saatiin vastauksia yli 60 kauppakeskuksesta eli selkeästi yli puolet kaikista suomalaisista kauppakeskuksista.” iloitsee Mall Voicen toimitusjohtaja Olli Gestranius.

Lisätietoja:

Petteri Rantanen, Kauppakeskusasiakkuusjohtaja, Mall Voice Oy
+358 40 120 4444
petteri.rantanen@mallvoice.com