toukokuu 2022

Upouusi kaupunkikeskus Lippulaiva on liittynyt Mall Voicen kauppakeskusverkostoon

Mall Voicen kauppakeskusverkosto laajentui 31.3.2022 kaupunkikeskus Lippulaivaan. Mall Voicen valtakunnalliseen äänimainontaverkostoon kuuluu nyt 75 kauppakeskusta.  Cityconin omistama kaupunkikeskus Lippulaiva tarjoaa monipuolisia palveluja Espoonlahden sydämessä.

Passelisti paikallinen ja kivasti kotoisa Lippulaiva on suunniteltu myös äänimaailmaltaan huomioimaan eri ajankohtien kävijäprofiilien ja keskuksen sisäisten alueiden teemojen vaihtelut.

”Yhteistyö uuden Lippulaivan avauksen yhteydessä on ollut Mall Voicen kanssa todella sujuvaa, ammattitaitoista ja hauskaa! Kaiken on Mall Voicen väki hoitanut kuntoon ajallaan ja tarvittavat muutokset he ovat tehneet joustavasti ja nopeasti.” kertoo Lippulaivan kauppakeskuspäällikkö Karoliina Hurmerinta.

”Meidän toimintamme on 1995 alkanut juuri vanhasta kauppakeskus Lippulaivasta ja nyt saamme olla avauksesta mukana toiminnassa upouudessa kaupunkikeskus Lippulaivassa. Lippulaivan äänimaailman suunnittelussa on huomioitu eri ajankohtien vaihtuvat asikasprofiilit. Muun muassa saniteettitilojen äänimaailma on luotu tilojen yllätyksellisyyttä täydentämään.

Onnittelut ja kiitos luottamuksestanne Karoliina Hurmerinta, Mari Laaksonen, Jaakko Jokinen ja Mika Tanskanen! ” toivottaa Mall Voicen kauppakeskusasiakkuusjohtaja Petteri Rantanen.

Lisätietoja:

Petteri Rantanen, Kauppakeskusasiakkuusjohtaja, Mall Voice Oy
+358 40 120 4444
petteri.rantanen@mallvoice.com