marraskuu 2018

UUSI BRÄNDI-IDENTITEETTI

Mall Voice on hiljattain kirkastanut visuaalisen ilmeensä ja audioidentiteettinsä. Uusi ilme viestii Mall Voicen palvelun ja brändin keskeisiä ominaisuuksia: ammattitaitoinen, asiakaslähtöinen ja nykyaikainen. Uuden ilmeen on suunnitellut brändisuunnittelutoimisto Werklig, joka tunnetaan myös KYRÖ Distillery:n ja Helsingin Kaupungin mittavasta uudelleen brändäyksestä.

”Heti alkumetreiltä yhteistyömme soi samassa sävelessä. Meillä oli yhteinen, jaettu näkemys asetetuista tavoitteista ja halusimme luoda jotain, joka viestii ammattitaidosta ja kansainvälisyydestä yksinkertaisella mutta oivaltavalla tavalla. Tähän sopii audiomaailmasta johdetut elementit, jotka yhdessä hillityn värimaailman ja typografian kanssa mahdollistavat vahvan ja itsevarman ilmeen.” Jenni Mällinen, Werklig.

Konseptin ideana on kuvata Mall Voicen erityisosaamista äänimainonnassa ja käyttää äänilaitteista tuttuja universaaleja kontrollisymboleita, kuten play, pause, stop, record jne. kuvaamaan tätä. Vahvat graafiset symbolit muodostavat keskeisen osan visuaalista identiteettiä ja niitä käytetään yhtenäisesti kaikissa markkinointimateriaaleissa luomassa tunnistettavuutta ja yhtenäisyyttä.

”Haluamme uudistuksella tuoda selkeästi esiin ydinosaamistamme ja asiakaslähtöisyyttämme. Tavoitteenamme on kirkastaa niitä asioita, joilla osaltamme autamme yhteistyökumppaneitamme menestymään kauppakeskusliiketoiminnassa ja liikkeiden sekä brändien markkinoinnissa. Yhteistyö Werkligin kanssa on toiminut koko projektin ajan mainiosti!” Mari Walden-Hartikainen, Mall Voice.

Lisätietoja:

Mari Walden-Hartikainen, Mall Voice Oy, +358 44 755 7227, mari.walden-hartikainen@mallvoice.com