maaliskuu 2021

Yhdessä äänin pelastamassa Itämerta ja sen perintöä

Kauppakeskusäänimainonnan ja äänimaailmojen tuottaja Mall Voice on liittynyt mukaan John Nurmisen Säätiön tukijajoukkoihin. Mall Voice lahjoittaa säätiölle ääniosaamista ja mainostilaa kauppakeskuksissa ympäri Suomen.

Itämeren monimuotoisuus on uhattuna, ja ilmastonmuutos kiihdyttää sen suurinta ongelmaa, rehevöitymistä. John Nurmisen Säätiön tavoitteena on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Tuloksilla mitattuna säätiö on yksi Itämeren alueen vaikuttavimmista suojelutoimijoista. Rehevöitymistä vähentävien suojeluhankkeiden ohella se on ottanut tehtäväkseen vaalia, elävöittää ja välittää mereen liittyviä tarinoita. Kulttuurin valtavirtaistuessa ja perimätiedon kadotessa vaarana on, että tuhansien vuosien hiljainen tieto, ymmärrys merestä, katoaa.

”Mall Voicessa arvostetaan konkreettisia sekä vaikuttavia tekoja ja yhdessä John Nurmisen Säätiön kanssa näitä voidaan tehdä yhteisen ympäristömme ja kulttuuriperintömme hyväksi. Haluamme osaltamme olla mukana tukemassa hyvää. Mall Voicen kauppakeskusäänimainonta on kaikille sopiva ja turvallinen mediavaihtoehto, joten se sopii sekä paikalliseen että valtakunnalliseen markkinointiin”, kertoo Mall Voicen toimitusjohtaja Olli Gestranius.

Mall Voice toimii valtakunnallisesti yli seitsemässäkymmenessä kauppakeskuksessa tavoittaen äänimainonnalla 1,8 miljoonaa eri kuulijaa viikoittain. Mall Voicen 100 % kotimainen äänimainonta on tavoittanut suomalaisia kuluttajia jo yli 25 vuoden ajan toimien nyt lähes kaikissa Suomen kauppakeskuksissa. Äänimainonta on tutkitusti kuluttajia aktivoiva media.

”Olemme kiitollisia Mall Voicen lahjoittamasta asiantuntemuksesta. Yhdessä äänemme kantaa kauemmas ja voimme tavoittaa uusia yleisöjä Itämeren ja sen perinnön suojelun äärelle”, John Nurmisen Säätiön toimitusjohtaja Annamari Arrakoski-Engardt kiittää.

Lisätietoja:

Olli Gestranius
Toimitusjohtaja, Mall Voice
puh. +358 40 750 6873
olli.gestranius@mallvoice.com

Annamari Arrakoski-Engardt
Toimitusjohtaja, John Nurmisen Säätiö
puh. +358 (0)400 477 878
annamari.arrakoski-engardt (at) jnfoundation.fi