helmikuu 2022

Yhteistyötä lasten ja nuorten hyvinvoinnin puolesta

Mall Voice on aloittanut vuoden alusta yhteistyön Aseman Lapset ry:n kanssa. Aseman Lapset ry tukee lasten ja nuorten tervettä kasvua sekä luontevaa vuorovaikutusta aikuisten kanssa. Mall Voice on tukenut yhdistystä joululahjoituksen muodossa ja äänimainonnalla. Yhteistyön tarkoitus on mahdollistaa luontevaa vuorovaikutusta nuorison ja kauppakeskustoimijoiden välillä.

Aseman Lapset ry tulee käyttämään äänimainontaa myös Walkers kahviloidensa ja bussinsa toiminnan tiedottamisessa. Mall Voicella on myös mahdollisuus hyödyntää Walkers-kahviloiden henkilökunnan asiantuntemusta kauppakeskusten taustamusiikin suunnittelussa ajankohdissa, joissa nuorisoon halutaan vaikuttaa.

”Aseman Lapset kiittää Mall Voicea tästä mahdollisuudesta. Se on osoitus ennakkoluulottomasta kokeilusta, jossa nuoret ovat keskiössä. Helsingin keskustassa sijaitsevat kauppakeskukset ovat ajanveittopaikkoja monelle nuorelle ja tämä yhteistyö on tapa huomioida heidät.” kertoo Aseman Lapset ry:n toiminnanjohtaja Christian Wentzel.